ČeskyEnglish
Jídelní lístek
České speciality

České speciality

martin.kubes, aktualizováno: 02.07.2015

Grilované klobásy s křenem a hořčicí, Grilované klobásy s kyselým zelím, Prkénko pražského uzenáře ...

Grilované klobásy s křenem a hořčicí

150,-

 

Grilované klobásy s kyselým zelím

190,-

 

Prkénko pražského uzenáře

190,-

 

Bramborový knedlík plněný uzeným masem se zelím

190,-

 

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

190,-

 

Pečené kachní stehínko se zelím a bramborovým knedlíkem

230,-

 

Pravá svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem

190,-

 

Pečené vepřové koleno s křenem, hořčicí a chlebem

380,-

 

Tradiční česká bašta

vepřová krkovička, uzené maso, klobása, variace knedlíků, bílé a červené zelí, vše na jednom talíři

V ceně tohoto pokrmu podáváme Plzeňský Prazdroj 0,5L

480,-

 

13.jpg